Regler og datasikkerhed

Læs de generelle regler for elever på EG og om vores brug af data.

Studie- og ordensregler

Som elev på EG forventes det, at du overholder skolens regler. De er fastlagt af ledelsen og har til formål at sikre, at EG er et godt læringsrum og et rart sted at være for både elever og ansatte.

Læs Studie- og ordensregler

Datasikkerhed

EG behandler elever og brugeres data i henhold til loven om datasikkerhed. Download information om regler og rettigheder for elever her, for forældre/gæster her og i forbindelse med rekruttering her. Læs vores cookiepolitik her.

Læs om vores behandling af personoplysninger og eksamensdata i forbindelse med vores monitorering af skriftlige eksamener her. Læs vores risikovurdering af Examcookie her.

Espergærde Gymnasium og HF’s DPO (Data Protection Officer) er Pernille F. Heiring, pfh@gfadm.dk, fra Gymnasiefællesskabet.

Kvalitet

Elevtrivselsundersøgelse 2022
EG's kvalitetssystem
Opfølgningsrapport 2021/2022
Opfølgningsrapport 2020/2021
Opfølgningsrapport 2019/2020
Undervisningsmiljøvurdering 2022

Antimobbestrategi

EG arbejder målrettet mod et godt fagligt såvel som socialt miljø. I et sådant miljø er mobning ikke en mulighed. Derfor har EG udarbejdet en antimobbestrategi som kan læses her.

Alkoholkodeks

I samarbejde med en række andre gymnasier har EG udarbejdet et fælles alkoholkodeks, der orienterer om, hvordan gymnasierne arbejder med de unges alkoholkultur.

Alkoholkodekset kan læses her.

EN3A8639