KÆRE KOMMENDE ELEV

*Henrik B. Bæch, rektor på EG*
Henrik B. Bæch, rektor på EG

Velkommen til EG – velkommen til høj faglighed og spændende sociale aktiviteter. Begge dele præger i høj grad hverdagen på skolen, som derfor aldrig bliver kedelig.

Din tid på EG er tid til læring, og vores undervisere vil gøre dig klogere, i stand til at formidle din viden og parat til at tage den videregående uddannelse, du drømmer om. Rent fagligt brydes hverdagen op af ekskursioner, temaforløb, fællesforedrag, idrætsdage mm. Og socialt brydes den op af en mængde arrangementer, som er med til at gøre hverdagen endnu sjovere fx koncerter, debatter, fester og caféer. Mange af de faglige og sociale begivenheder er arrangeret af eleverne selv, hvilket er et godt bevis på EG-elevernes store engagement i deres skole. På EG bliver du en del af et fællesskab, som vil give dig oplevelser for livet, og du kan selv få indflydelse på begivenhederne ved at blive en aktiv del af elevinitiativerne.

Det er fuldstændigt umuligt at fortælle alt om skolen, men her under ’Nye elever’ har vi samlet viden, der er særlig relevant for dig som kommende EG’er. Du kan læse om vores to uddannelser, gymnasiet og HF, blive klogere på studieretninger og valgfagsmuligheder og finde ud af, hvordan du bliver optaget på skolen. Vi har også lavet en beskrivelse af ’Den første tid på skolen’, så du kan få et indtryk af, hvordan det er at starte som elev hos os.

Jeg glæder mig til at se dig på EG!