KÆRE KOMMENDE ELEV

*Henrik B. Bæch, rektor på EG*
Henrik B. Bæch, rektor på EG

Velkommen til EG. Til et fællesskab, hvor fagligheden, kammeraterne og det sjove skoleliv står i centrum. Måske ved du lige præcis, hvad du vil bruge din STX- eller HF-uddannelse til, måske ligger vejen helt åben – uanset hvad, vil du komme ud på den anden side med en stærk faglighed og et godt netværk i bagagen.

På EG handler det først og fremmest om, at du bliver parat til at tage den videregående uddannelse, du drømmer om. Du kommer til at møde dine fag i klasselokalerne, men også på ekskursioner, i temaforløb, ved fællesforedrag og meget mere. Den varierede undervisning skaber både mere interessant og mere brugbar læring, så du kan nå dine mål efter gymnasiet.

Gymnasiet og HF er samtidig en særlig tid, hvor du får oplevelser og venner for livet. Du bliver en del af et livligt og aktivt studiemiljø, hvor du får rig lejlighed til at engagere dig i alt fra politik og miljø, til cafeer og fester. Det er nemlig jer elever, der gennem jeres engagement gør EG til et helt unikt sted – både i og udenfor undervisningen.

Den kommende årgang kan også glæde sig til at tage nye faciliteter i brug. Vores naturvidenskabshus er blevet totalrenoveret og står nu med helt nye, moderne laboratorier, og desuden er en ny idrætsby ved at blive bygget på EG med et squashhus, et kampsports- og dansehus, et baskethus, et flexhus med bouldervæg og meget, meget mere.

Her under 'Nye elever' finder du al den information, du har brug for som kommende elev. Du kan læse mere om vores to uddannelser, gymnasiet og HF - herunder om de mange studieretninger, som gymnasiet tilbyder. Du kan også blive klogere på det store udbud af valgfag, den første tid som ny elev og optagelsesproceduren.

Jeg glæder mig til at se dig på EG!