KÆRE KOMMENDE ELEV

*Henrik B. Bæch, rektor på EG*
Henrik B. Bæch, rektor på EG

Velkommen til EG – velkommen til et fællesskab med høj faglighed og spændende, sociale aktiviteter. På EG handler det først og fremmest om at få lært så meget som muligt. Undervisningen giver dig mange forskellige kompetencer og gør dig parat til at tage den videregående uddannelse, du drømmer om. Du kommer til at møde fagene og fagligheden i den daglige undervisning og desuden på ekskursioner, i temaforløb, ved fællesforedrag, til idrætsdage mm. Socialt vil du også opleve en mængde arrangementer, som er med til at gøre hverdagen endnu sjovere, fx koncerter, debatter, fester og caféer. Mange af de faglige og sociale begivenheder er arrangeret af eleverne selv, hvilket viser deres store engagement i skolen. På EG bliver du en del af et livligt og aktivt studiemiljø, som giver dig oplevelser for livet.

Den kommende årgang kan også glæde sig til at tage nye faciliteter i brug. Vores naturvidenskabshus er blevet totalrenoveret og står nu med helt nye, moderne laboratorier, og desuden er en ny idrætsby ved at blive bygget på EG med et squashhus, et kampsports- og dansehus, et baskethus, et flexhus med bouldervæg og meget, meget mere.

Her under 'Nye elever' finder du al den information, du har brug for som kommende elev. Du kan læse mere om vores to uddannelser, gymnasiet og HF - herunder om de mange studieretninger, som gymnasiet tilbyder. Du kan også blive klogere på det store udbud af valgfag, den første tid som ny elev og optagelsesproceduren.

Jeg glæder mig til at se dig på EG!