Den første tid
på skolen

Det er vigtigt for os, at du får en fantastisk start på EG. Derfor tilrettelægger lærere og ledelse i samarbejde med introudvalget et introforløb til nye elever. Her får du lejlighed til at lære skolen og dine nye klassekammerater at kende og dermed finde dig godt til rette.

Introugen

Første skoledag på EG står tutorerne klar foran skolen for at byde dig varmt velkommen. Hver klasse har en farve, og du kan kende dine tutorer på deres matchende T-shirt. Alle nye elever samles efterfølgende på Tovet, hvor skolens rektor Henrik og elevrådsformanden vil sige et par ord. Bagefter følges du med din klasse og klasseleder op til et undervisningslokale. Resten af dagen – og resten af den første uge – vil forløbe med undervisning, introkurser til intranettet mm. og sociale aktiviteter. Fredag rundes ugen festligt af med Fiestafredag, et fællesarrangement hvor der danses salsa, spises nachos og hygges. Senere kommer introfesten, hvor du får lejlighed til at vise dine bedste dansetrin til dine nye kammerater.

Vigtige datoer:
Onsdag d. 9. august 2017: Skolestart
Fredag d. 11. august 2017: Fiestafredag
Fredag d. 18. august 2017: Introfest

Facebookgrupper

Meld dig ind i din klasses Facebookgruppe og følg med i aktiviteterne.

Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Klasse 11
Klasse 12
Klasse 13
Klasse 14, 1.P (HF)
Klasse 15, 1.Q (HF)

Tryg skolestart

Når du starter på EG, skal du ikke bekymre dig om drillerier eller særlige regler for, hvor du må spise din frokost. Vi lægger stor vægt på, at alle elever er ligeværdige fra dag et. Som førsteårselev bliver du ikke "miniput" eller "baby", du bliver EG'er og dermed en del af et stort elevfællesskab. Det er en kultur, som vi er stolte af at have fostret, og det er i høj grad eleverne selv - særligt introudvalget - der kan tage æren for den gode stemning på stedet.

Stemningen skulle gerne gøre dig tryg fra starten, og samtidig er introugen sammensat med det mål at få dig til at føle dig hjemme. Du lærer at finde rundt, bliver fortrolig med IT-systemet og du lærer dine klassekammerater og tutorer at kende. Du har også tilknyttet en lærer, der fungerer som klasseleder, og derudover kan du gå til din studievejleder, hvis du har brug for en snak. Rent fagligt bliver du heller ikke ladt alene. Der vil være skrivemoduler, hvor du kan lave dine afleveringer, mens læreren er tilstede til at vejlede, og dygtige elever fra overklasserne er klar til at hjælpe dig i lektiecaféen efter skole.

Hilsen fra tutorerne

Skal du starte på EG i år 2017? Så er vi, og de andre tutorer, nogle af de første du vil møde. Vi står nemlig for at sikre dig den allerbedste start på EG. Vi vil introducere dig og resten af årgangen til noget af det fedeste ved skolen, nemlig alt det der foregår uden for undervisningen. For der ingen tvivl om, at en bemærkelsesværdig side af EG’s er det kæmpestore elevengagement, som viser sig i aktive udvalg, skønne fester og en masse andre hyggelige arrangementer. EG’ere elsker deres skole og gør det rart og sjovt for hinanden at være der, og vi vil som tutorer sørge for at kickstarte din klasses sammenhold og samtidigt introducere jer til EG-livet. I den første tid arrangerer vi og en lang række aktiviteter. Du kan bl.a. se frem til menneskepyramider og mange andre kejtede men sjove stunder, som du vil huske de næste 3 år.

Vi glæder os til at se jer!

Hilsen
Emilie Due 3.m, Anna Marquard og Michala Geleff 3.c, formænd for Introudvalget