dør blå boks

Orienteringsaften

Torsdag d. 19. januar 2023 kl. 19.30 - 21.30 kan du opleve skolen helt tæt på, når vi åbner dørene til årets orienteringsaften for kommende elever. Mød lærere, elever og ledelse, få et indtryk af skolen indenfor murene og få svar på alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at se dig!

Da der plejer at komme mange besøgende denne aften, har vi valgt at dele begivenheden op. På denne måde håber vi, at alle vil kunne både se og høre, hvad der foregår på scenen. Fra kl. 19.30 - kl. 20.10 vil der være en introduktion til EG på Torvet for ca. halvdelen af vores gæster, hvor værterne vil byde velkommen. Samtidig vil vi guide resten af jer op i klasselokalerne i H-huset, hvor I vil blive præsenteret for bl.a. studieretninger og undervisning. Kl. 20.10 går gæsterne på Torvet i klasselokalerne, og omvendt. Efterfølgende har I mulighed for at tale med elever og lærere om studieretninger, fag og udvalg i de mange boder.

NB: Besøgende, der gerne vil høre om HF, starter på Torvet.

Er du i tvivl om, hvor du skal gå hen? Vores elevguides vil stå klar til at hjælpe med at finde rundt i løbet af aftenen.

Parkering

Skolen råder over et begrænset antal parkeringspladser, og vi anbefaler derfor, at I kommer i god tid og/eller finder andre transportmuligheder end bilen.

Program (Torvet)

● Musikindslag
● Værter byder velkommen
● Rektor Henrik B. Bæch
● Bestyrelsesformand Thomas Lykke Pedersen
● Elevrådsformanden
● Introforpersoner fortæller om den første tid på skolen

Er du nysgerrig? Du kan bl.a. læse om vores studieretninger og se videoerne om EG og HF herunder allerede nu. Følg også begivenheden på Facebook. Siden opdateres løbende.