Oplev skolen

Orienteringsaften 2019

Kom til orienteringsaften torsdag d. 24. januar kl. 19.30 – 21.30. Vi slår dørene op til en hyggelig aften med ord og musik for alle interesserede, kommende elever og forældre. Mød vores elever og lærere, oplev vores rummelige faciliteter og bliv klogere på de mange spændende faglige og sociale aktiviteter, der findes på EG.

Program:
19.30 – 20.00: Velkomst på Torvet. Musik og efterfølgende taler ved rektor, bestyrelses- og elevrådsformanden.
20.00 – 20.45: Mød lærere og elever i klasserne og hør mere om, hvordan det er at være elev.
20.45 – 21.30: Besøg boderne. En række af skolens fag vil være repræsenteret med udstillinger, som giver dig et indtryk af undervisningen.

Er du i tvivl om hvor du skal gå hen? Så spørg én af vores elevguider. Du kan kende dem på de turkise T-shirts.

Følg også med i begivenheden på Facebook.

Introkursus

På et introkursus får du mulighed for at opleve en dag som gymnasieelev. Du vil få et indtryk af undervisningen på et alment gymnasium, hvor du selv skal arbejde med fag som matematik, engelsk, samfundsfag, et naturvidenskabeligt fag og et kreativt fag. Desuden vil vores elevambassadører, som er elever fra de ældre klasser, vise dig rundt på skolen og fortælle om livet på EG.

Introkurserne finder sted i uge 5, 6 og 8, og du kan blive elev gennem dit UU-center. Din UU-vejleder vil fortælle dig, hvornår du skal logge ind i Uno Brobygning for at afgive dine holdønsker.

Brobygning

I 8. eller 10. klasse har du mulighed for at prøve hverdagen som gymnasie- eller HF-elev på EG ved at tilmelde dig et brobygningsforløb og tilbringe en uge på skolen. Du kommer til at gå i en brobygningsklasse med andre folkeskoleelever, og forløbet er tilrettelagt sådan, at du får et realistisk indblik i både det faglige liv og sociale liv. Du møder en række af de fag, som er på skemaet i 1.g eller 1.HF, og så møder du alle EG'erne, som skaber stedets ånd.

Du kan ønske en plads på et brobygningshold på EG gennem dit UU-center. Din UU-vejleder vil fortælle dig, hvornår du skal logge ind i Uno Brobygning for at afgive dine holdønsker.