EN3A8510red

Forfattertalenter folder sig ud

Har du en forfatterspire i maven? Så er EG Forfatterværksted stedet for dig. Her handler det om at slippe ordene løs i din egen poesi og prosa. I værkstedet læser eleverne hinandens tekster og giver feedback i trygge og kreative rammer.

Skriv løs

Alle elever er forfattere. De er forfattere til rapporter, til litterære analyser, kronikker og essays og meget mere. At skrive er en del af dét at gå i gymnasiet eller på HF. Men mange elever skriver også af egen fri vilje. Af lyst og nysgerrighed. Fordi de elsker at lege med sproget og forfatte digte, noveller mm. Siden september 2016 har disse elever haft mulighed for at mødes i et kreativt og kunstnerisk forum med navnet EG Forfatterværksted. Her har de skrevet og delt tekster, talt om forskellige stilarter og genrer og forsøgt at lure, hvad de etablerede forfattere gør og kan.

Forløb

Forfatterværkstedet har hjemme i studiecentret. Her mødes eleverne 7 onsdage i efteråret i tidsrummet kl. 15.40 – 17.10 (5. modul).

To af skolens dansklærere, Jan Sørensen og Marie Dyrberg, står bag initiativet og deltager i møderne.

Dette efterår er forfatteren Amalie Laulund Trudsø også med til at lede slagets gang. Hun kommer to gange for at læse tekster, lave øvelser og fortælle om sit forfatterskab.

Optagelse:

Et nyt forfatterhold starter i efteråret 2019. Der åbnes for ansøgninger i september 2019.

Ansøgningens indhold:

  • et par ord om dig selv
  • evt. 1-2 siders tekst, du har skrevet

Det er fortrinsvis 2. og 3. års-elever, som kan ansøge. Der optages ca. 10 elever.

IMG 0117 red